Welcome to my blog. FOLLOW? | DASHBOARD?
Sweet Treats.
Entry


About


Shout


Links

Welcome :)


Hello. Welcome to YOURNAME's blog.
Feel free to navigate around. Thanks!

Put your welcome note here, a music player or something? :)


Credits


Skin+header designer : Ainnad_Rocks
Photos : Weheartit | Tumblr
Background : Kak Biyha

0 cookie(s) ● Wednesday, 14 December 2011 ● 11:58
Haiii k0runk ! sekarang nihh dh puk0l brape ? cube k0runk teka :D . haha sekarang nihh dh puk0l 3 pgi . haha,
tak tid0 lgi . 0key, sekarang nihh p0st kite adalah "tak sabar nak f0rm 1 :D" haha . ak memey tak sabarsabar .

Kalau k0runk p0n mesti lahh tak sabar jugak kann ? tapi tak tahu lahh kann . Bgi ak , ak tak sabarsabar nak form 1 sbb nak thu mcm mane sk0lah menengah manjung nnti . nak tng0k cntek ke tak . ak tak sk0lahh laen .

Sbb ak tak suke lahh nak pindah-2 sk0lahh nihh .  kalau dri drjah 1-6 ak sk0lahh kat manjung , makne nye, f0rm 1 nnti ak akan tetap sk0lahh kat manjung jgk . #tpi sk0lah menengah manjung lahh bknnyer rendah lgi --"

hoho . Ak memey nak thu mcm mane pelajaran kat sk0lahh menengah mcm mane . ak tak thu lahh best ke tidak . 30 disember nnti ade perjumpaan unt0k sume form 1 . ak mestilah ikut ayah ak g skali . takkan tak ik0t plakk . 

Smalam p0n ak dh buat IC #kad pengenalan lahh --" . hoho . mase tangkap gmba uhh, ishh ! memey ak tak suke lahh . skejap 0key, skejap tak 0key . haishhhhhhh !

0keyy, smpai disini aje ak merapu katt p0st nihh . Bye !


Past